TECHNISCHE MIDDAGEN

Wil je kwijt hoe je een evenement hebt gevonden of mensen attent maken op een komend evenement? Alvast van de voorpret genieten? Hier moet je zijn.

Moderators: Michel, Willem

KEEPONMINORING
Vast meubelstuk van het forum
Berichten: 1233
Lid geworden op: ma 14 apr 2008 21:19:06
Locatie: ZEIST

TECHNISCHE MIDDAGEN

Bericht door KEEPONMINORING »

Beste leden,

Evenals in de voorgaande jaren worden de technische middagen ook nu weer vroegtijdig gepland zodat u deze al in uw agenda kan opnemen, zet deze data vast in uw agenda:
•23 november 2013
•14 december 2013
•11 januari 2014
•15 februari 2014 en
•15 maart 2014

--------------------------------------------------------------------------------

Beste Minoristen.

Voor het seizoen 2013 /2014 hebben Henk Manders en Bernard Snikkers gezamenlijk besloten om de serie Technische middagen weer te vervolgen. Zoals een aantal van jullie weten zijn dit middagen waarop we onderwerpen als onderhoud en deels restauratie van de Morris Minor voor het voetlicht brengen.

We proberen het verhaal telkens zo te maken dat er voor zowel beginners als gevorderden wat te leren valt. Voor zover haalbaar proberen we ook in te spelen op de onderwerpen en vragen die de deelnemers inbrengen.

De Morris Minor club Nederland ondersteund deze dagen financieel. Er wordt echter ook een eigen bijdrage van Euro 2.50 per deelnemer per middag van de deelnemers gevraagd. Het liefst hebben we dat jullie de eerste keer voor alle dagen betalen, we zijn tenslotte techneuten en geen boekhouders…Om dat extra aantrekkelijk te maken bieden we éénmalig een voordeeltje aan, bij betaling voor alle dagen op de eerste technische middag wordt het totaalbedrag Euro 10,-- in plaats van Euro 12,50! 20% korting in deze crisis tijden!

We zijn weer welkom op het inmiddels bekende adres, Hoveniersbedrijf De Vaarst, Van Dedemlaan 1 in Barneveld waar Leo en Vivian ons weer de geweldige ruimte beschikbaar stellen.

De data die we geprikt hebben voor de technische middagen zijn:

23 november en 14 december 2013 en 11 januari, 15 februari (hoewel deze dag ook al gereserveerd staat voor de Elfstedentocht) en 15 maart.

Wij willen graag weten of jullie deel willen nemen, al is het maar voor de gratis koffie en thee die we verzorgen, en of er onderwerpen zijn die jullie behandeld willen zien.

Mocht je je Minor beschikbaar willen stellen voor een bepaald onderwerp, dan horen we dat ook graag!

Jullie reacties zien we graag op mmcntechnischedagen@gmail.com

Met vriendelijke groet,

Henk Manders en Bernard Snikkers
Plaats reactie