Lees mij eerst voordat je iets plaatst in deze rubriek

Onderdelen en andere Morris gerelateerde zaken gevraagd.

Moderators: Michel, Willem

Michel
Webmaster
Berichten: 163
Lid geworden op: ma 30 apr 2007 21:38:47
Locatie: Renkum

Lees mij eerst voordat je iets plaatst in deze rubriek

Bericht door Michel »

Let even op de volgende punten voor je post in het forum Gevraagd:

In dit sub-forum kun je advertenties plaatsen waneer je Morris-gerelateerde zaken zoekt, zoals een bepaald onderdeel (om tweedehands van iemand over te nemen of een adres waar je het nieuw kunt kopen) of hulp met een bepaalde klus aan je Morris (geen advies - daar hebben we de technische forums voor, maar fysieke hulp - het beste is om je probleem te beschrijven in een van de technische forums en dan daarnaar te verwijzen in je hulp-oproep).

Advertenties waarop in 90 dagen geen reactie is geplaatst worden automatisch verwijderd om de database niet te vullen met oude, verlopen advertenties. Het is toegestaan om je eigen advertenties, als ze nog actueel zijn, te "bumpen", d.w.z. zelf een reactie te plaatsen om de advertentie weer bovenaan de lijst te zetten (bijv. met de opmerking "Nog steeds niet gevonden"). Op die manier voorkom je ook dat je advertentie na een half jaar verwijdert wordt.

Houdt als richtlijn maximaal 1 keer per maand, als iets heel erg veel spoed heeft mag het vaker. De forum-wijde beperking van maximaal 1 keer per dag blijft geldig.

Vermijd het "uitlokken" van discussie of gesprekken.
Houd het kort en zakelijk. Vuistregels: stel geen vragen om advies en vertel niet hoe het nou zo gekomen is - vaak komen mensen dan met (goedbedoeld) advies; daarvoor zijn andere forums beschikbaar, zoals de technische forums. Oude advertenties worden automatisch uit dit topic verwijderd en het zou zonde zijn als interessante (technisch of anders) verhalen mee de prullenbak in gaan. Omgekeerd, als je je toch geroepen voelt om een andere reactie te plaatsen dan dat je het gevraagde in de aanbieding hebt, begin dan een nieuw topic in een van de discussie-forums en plaats hier een link naar je nieuwe topic.

Plaatsen van advertenties en reacties is alleen toegestaan aan particulieren. Bedrijfsmatige bijdrages worden niet getolereerd.

In alle gevallen ligt de keuze van het al dan niet toestaan van een advertentie bij de moderators.
De moderators hebben dus ook het laatste woord.

Laat weten wanneer een advertentie niet meer geldig is.
Is een advertentie niet meer actueel, omdat je gevonden hebt wat je zocht, plaats dan een reactie in het onderwerp van de advertentie waarin je dat meldt. Een moderator zal dan het topic op slot zetten, zodat vanuit het overzicht in één oogopslag duidelijk is dat een advertentie niet meer geldig is (topics worden niet meteen verwijderd, voor het geval je je nog bedenkt).

Let op de algemene forumregel dat er in principe geen reclame gemaakt mag worden voor bedrijven.
Vraagt iemand om een adres waar een bepaald onderdeel gekocht kan worden, reageer dan niet op het forum met je favoriete leverancier, maar stuur een PM.
Credo quia absurdum
Plaats reactie